Honorable visita

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, tasta la fira vilanovina Temps de Vi

Redacció Vilanova i la Geltrú 04-06-2016 08:15

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, tasta la fira vilanovina Temps de Vi. EIX

Ho ha fet acompanyat de diferents dirigents convergent abans d'un acte polític enmarcat en la precampanya de les eleccions del 26-J

PUBLICITAT

El President de la Generalitat, Carles Puigdemont, acompanyat pel candidat de CDC al Congrés, Francesc Homs, pel candidat al Senat, Miquel Calzada, i pel diputat vilanoví Carles Campuzano, han visitat aquesta tarda la Fira Temps de Vi de Vilanova i la Geltrú, en la seva segona jornada. La comitiva ha pogut saludar als 40 cellers participants i ha conegut de primera mà el programa de tastos, concerts i activitats culturals que ofereix la Fira en la seva cinquena edició. En finalitzar, President, candidats i diputat han volgut fer un brindis per l’èxit de la Fira amb amb els seus representants.

Enguany a més, Temps de Vi ofereix als assistents la possibilitat de conèixer els vins de la zona vitivinícola internacional convidada: la localitat francesa de Merignac (vins elaborats sota la Bordeaux AOC), agermanada amb Vilanova i la Geltrú.
El president i els candidats han pogut també conèixer els detalls de la iniciativa Copa solidària. La  iniciativa, idea de la vilanovina Eva Solichero, permet recaptar 1 euro per a l’Economat de Vilanova i la Geltrú per cada copa que els assistents retornin a l’organització .

PUBLICITAT

Comentaris


PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon