Projecte ARQ

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès rep quatre premis de reconeixement a les bones pràctiques

Redacció Vilafranca del Penedès 16-06-2017 08:51

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès rep quatre premis de reconeixement a les bones pràctiques. EIX

El reconeixement es basa en les dades objectives comparades amb hospitals catalans del mateix nivell

PUBLICITAT

El passat 8 de juny de 2017 es va celebrar a Cosmocaixa de Barcelona la II Jornada de Benchmarking, amb 29 hospitals participants i més de 140 assistents. Professionals amb responsabilitats directives interessats en la informació per prendre decisions en gestió clínica.
Es va consolidar d'aquesta manera el Projecte ARQ (Xarxa d'hospitals per a l'Anàlisi del Rendiment i la Qualitat) de la Patronal Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC).

L'objectiu de les Jornades és reconèixer als hospitals que obtenen millors resultats en l'avaluació del rendiment i la qualitat assistencial , referits al període 2016 , a partir d'indicadors objectius. En aquest sentit s'han analitzat la gestió d'estades, la cirurgia major ambulatòria, la mortalitat, les complicacions intrahospitalàries i els reingressos clínicament relacionats.

Els hospitals s'han comparat agrupant-los en  tres nivells d'estructura : Hospitals Bàsics que són hospitals comarcals, Hospitals de Referència són hospitals comarcals amb UCI, i Hospitals d'Alta Tecnologia o 3r nivell.

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, al què li correspon el grup d’hospitals bàsics, ha obtingut quatre diplomes en reconeixement a bones pràctiques:

Premi a l'excel·lència mèdica
Premi a l'excel·lència quirúrgica
Premi en gestió d'estades
Premi en complicacions intrahospitalàries

Des de l’Hospital es valora molt satisfactòriament aquest reconeixement ja que d’aquesta manera es demostra amb dades objectives i comparant-nos amb centres similars, la feina ben feta que es fa.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon