Tradició i modernitat

El "Circo Raluy Legacy" arriba a Calafell amb un tribut al circ clàssic

Redacció Calafell 16-08-2017 11:04

Es tracta d'un espectacle per a adults que cap nen hauria de perdre’s

PUBLICITAT

Després del primer any de gira en el que ha recorregut més  de 30  ciutats, ha  ofert més  de  300  funcions  i  ha  fet  gaudir  a més  de  250.000 espectadors, arriba a Calafell l’espectacle del moment.

El Circo  Raluy  Legacy presenta a Calafell un  espectacle  que  combina  la  tradició  i l’esperit de l’autèntic circ amb les últimes innovacions tècniques i una posta en escena molt acurada. Un show que, com diu el seu claim, és un espectacle per a adults que cap nen hauria de perdre’s” .

Amb la  seva  aposta  pel  classicisme i la  modernitat,  el Circo  Raluy  Legacy posa  de manifest la devoció familiar per mantenir en evolució una tradició que ja porta cinc generacions rodant per pobles i ciutats de tot el mon.

L’espectacle  compta amb l’actuació  dels  membres  de  la   família  de  Lluís  Raluy,  el patriarca,  i un  elenc  d’artistes internacionals amb  actuacions de  gran  impacte,  que han fet posar drets als més de 250.000 espectadors que ja han gaudit de l’espectacle.

El Circo  Raluy  Legacy combina la senya d’identitat que acompanya a la família des del seu inici, com les seves caravanes de principis de segle o l’Hotel amb rodes amb una línia més avantguardista que es reflecteix tant a les actuacions que s’incorporen com en les múltiples formes de viure, l’experiència circense. Estarà  a Calafell, al carrer  de  la  Unió  amb  cerrer  Joan  Nin. del 17  d’agost al 03  de
setembre.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon