Consell Comarcal

Última quinzena per participar al primer repte 'Enoturisme Actiu' del Baix Penedès

Redacció El Vendrell 29-08-2017 10:00

El projecte es concreta a través d'una sèrie de reptes esportius, que donen punts al participant

PUBLICITAT

El proper 8 de setembre finalitza el primer repte inclòs en el projecte Enoturisme Actiu Baix Penedès. Al llarg d'aquestes dues setmanes, tothom qui ho desitgi pot continuar animant-se i participant d'aquesta nova iniciativa comarcal, que combina enoturisme i esport, alhora que permet al participant guanyar premis per a cada repte. A part, tota aquella persona que participa en tots els reptes que es proposin, optarà a un premi especial.

El projecte Enoturisme Actiu Baix Penedès es concreta a través d'una sèrie de reptes esportius, que donen punts al participant. A partir d'aquí, un cop assolit el repte i els conseqüents punts, l'usuari té accés a descomptes a cellers de la comarca i a premis també vinculats a productes enogastronòmics del territori.

El mecanisme per poder participar al projecte és a través de la web i l'aplicació WeFitter (aplicació compatible amb dispositius de monitorització esportiva com Runtastic, Garmin, Polar...). Al Baix Penedès comptarà amb una planificació de 12 reptes, que permetran tenir una durabilitat fins el setembre del 2018.

El primer dels reptes es va iniciar el 27 de juliol, i consisteix en aconseguir 360 punts a través de l'esport, és a dir, amb el consum de calories. Aquest primer objectiu té unes dimensions assequibles, per tal de guanyar adeptes al projecte. Per exemple, caminant uns 20 minuts diaris, es pot aconseguir el repte.

El celler Avgvstvs Forvm és el primer participant, i totes aquelles persones que assoleixin el repte, gaudiran d'un 20% de descompte en els seus productes, i accediran al sorteig d'un lot de productes del mateix celler i un altre sorteig de 10 visites per a 2 adults cadascuna amb tast de vins i vinagres. Està previst que el segon repte inclogui novetats respecte el primer.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon