Festa Major 2017

La Comissió de Santa Tecla crida a evitar una Matinal Infantil amb nens en cotxet o acompanyats de més d’un adult

Redacció Sitges 06-09-2017 05:54

La limitació d’edat en els formularis d’inscripció a la Matinal Infantil per als portants de gegants i cabeçuts és “orientativa”, segons ha indicat la Comissió de Festa Major i Santa Tecla

PUBLICITAT

La Comissió de Festa Major i Santa Tecla ha informat que la  limitació per edats indicada als formularis de l’OAC per als portants de gegants i cabeçuts a la Matinal Infantil, situada en els sis anys, és “orientativa”. Aquest organisme s’ha marcat l’objectiu de reduir el nombre de pares i mares que acompanyen els infants i la presència de nens en cotxet per tal d’aconseguir una celebració més lluïda. 

En els darrers anys, la Matinal infantil ha arribat a aplegar fins a 1.200 participants i la voluntat de la Comissió és vetllar pel bon funcionament de la festa i que els més menuts trobin el seu espai en la celebració. Per això, aquest any s’ha afegit al programa d’actes una trobada de gegants, cabeçuts i dracs petits sense foc el dissabte, 16 de setembre, a l’Hort de Can Falç. Com sempre, a més, els més petits podran esperar els més grans a la Fragata el dia de la Matinal.

La Comissió lamenta no haver informat “amb claredat” i convida a “mantenir obert un debat sobre les millors condicions perquè Santa Tecla es desenvolupi ben lluïda, especialment en aquells actes en què hi ha una gran concentració de participants i públic”.

Les inscripcions per a la Cercavila i la Matinal Infantil ja estan obertes. En el cas dels gegants, cabeçuts i bestiari sense carretilles i bestiari de foc amb carretilles infantils que hagin fet el curs de foc en anys anteriors, les inscripcions es van obrir ahir dimarts i s’estendran fins el dia 13 de setembre. En canvi, els portants de bestiari de foc amb carretilles infantils que reben el curs de foc el 9 de setembre, podran formalitzar les inscripcions els dies 12 i 13 de setembre.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon