Equipaments

La Biblioteca Roig i Raventós canvia d’horari per preparar la reobertura de la Santiago Rusiñol

Redacció Sitges 11-09-2017 08:49

Biblioteca Roig i Raventós. Ajuntament de Sitges

L’equipament cultural obrirà portes dimarts, dimecres, dijous i dissabtes, de 10h a 14h, i també de dilluns a divendres, de 15.30h a 20.00 hores

PUBLICITAT

La Biblioteca Roig i Raventós modificarà l'horari des del dia 12 de setembre. Aquest servei obrirà al matí els dimarts, dimecres, dijous i dissabtes, de 10h a 14h, i també a la tarda de dilluns a divendres, de 15.30 h a 20.00 h. Aquest canvi és temporal i ve motivat perquè part de l'equip de les biblioteques de Sitges treballarà per a la preparació de la reobertura de la Biblioteca Santiago Rusiñol.

Els clubs de lectura de les biblioteques de Sitges també arrencaran el nou curs al mes d’octubre i es faran al Centre Cultural Miramar, tret de l’anomenat Racó de la Calma, que es farà a la Biblioteca Roig i Raventós. Les dates d’inscripció seran del 12 al 16 de setembre presencialment en l’horari d’obertura de la Biblioteca Roig i Raventos o bé per correu electrònic a b.sitges.jrr@diba.cat, indicant nom i cognoms, número de carnet de la biblioteca, telèfon de contacte i club en el qual es vol participar. Les places són limitades i l’admissió es farà per ordre d’inscripció.  Els clubs de lectura tenen un cost de 15 euros, en el cas del clubs mensuals, i de 5 euros, en el del club trimestral. Actualment, hi ha els clubs de lectura: Llegir i créixer, Book Club, Literatura Universal,  Literatura Francesa, Àgora i Racó de la Calma.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon