Segona Catalana

Lideratge i cap al Tourmalet

Eduard Calabria Vilanova i la Geltrú 11-09-2017 10:30

CF Vilanova - Gornal UD. Joan Maria Gibert

PUBLICITAT

CF Vilanova 6 - Gornal UD 0

Àmplia victòria del CF Vilanova davant el Gornal que li val el lideratge provisional després de la segona jornada de lliga, en un grup on només dos equips han obtingut els sis punts en joc. (Vilanova i Espluguenc).

A mitjans de setmana vaig comentar que era un partit propici per guanyar-lo amb facilitat perquè el Vilanova no només tècnicament és superior, sinó físicament i molt més en camp gran, un camp que avui l'equip visitant se li ha fet infinit. Si el Vilanova jugava amb rapidesa més aviat que tard havia d'acabar amb la resistència del rival i ja en el m.17 en un penal clar sobre Valldosera quan encarava el porter, Delgado s'ha encarregat de materialitzar el primer de la tarda.

El Vilanova jugava a plaer, triangulava amb eficàcia i en les pilotes dividides sempre s'imposava al seu rival. Codina el millor avui de l'equip local en un nivell global elevat de tot el conjunt, era amo i senyor de totes les accions tant defensives com ofensives i amb l'ajuda d'un Moha que va a més i mentre la gasolina no se li ha esgotat, han marcat els temps en tot instant davant d'un rival que es limitava a córrer, intentava tocar per jugar a futbol però amb molt poc encert i intensitat i fonamentalment havia emprés a preu fet en zona defensiva per taponar les moltes vies d'aigua que a mesura que avançava el partit es produïen en la seva proposta esportiva.

L'equip de l'Hospitalet no ha brillat, la seva acomodació al terreny de joc ha estat molt dificultosa, la calor enganxosa, i cap xut a porteria entre pals en tot el partit evidencien el seu mal partit.

En un escenari molt diferent ,l'equip visitant ha estat molt lluny del que en l'anterior jornada li havia propiciat vèncer a casa el Begues.

El Vilanova s'ha agradat, ha jugat a plaer i fins i tot ha pogut obtenir un resultat superior. Valldosera a la primera part es sobrava solet  per crear molts problemes a la defensa visitant.

En mig camp Codina i Moha eren infinitament superiors a la mitja del Gornal i en defensa el Vilanova no passava cap mena de problema davant la negació total ofensiva del rival i resolia un mínim treball amb màxim encert. Arnalot a la porteria actuava d'espectador privilegiat.

Els gols tots ells de bella factura. Delgado per dues vegades i a pilota aturada marcava impecablement. Barragan aconseguia un golàs impressionant recollint la pilota a tres quarts de camp i solet presentant-se davant el porter el batia amb molta facilitat davant la increïble parsimònia de l'adversari.

Cuadra just entrar i debutar en l'equip aquesta temporada, marcava des de fora de l'àrea un golàs, igual que Codina dos minuts abans. Un autèntic vendaval local, amb un resultat que jo no recordava crec des de tercera divisió amb Ramon Centaño on amb 5 i 6 gols respectivament a zero si no estic equivocat enfront de Granollers i Manresa amb David Requero el Vilanova també es exhibia. Ha plogut molt.

Gran triomf en definitiva d'un equip avui tot actitud, amb bona qualitat encara que amb ajudes visitants considerables.

EL MILLOR: La golejada. Porteria novament a zero en dos partits. L'actitud conjunta de tots i cadascun dels jugadors. La convicció d'un equip que juga i lluita durant els 90 minuts amb independència de resultat i situació de partit. Els golassos de Barragan, Codina i Quadra, difícils de veure en un altre partit davant la seva bella factura. La tornada de Lebrero en un categoria en la qual va sobrat per les seves prestacions. Les aportacions  de tots els juvenils que han actuat, especialment avui Saldaña, un jugador que va creixent partit a partit. Les dificultats afortunadament d'Agus Isabel per confeccionar vist el partit, la propera alineació. La alta eficàcia golejadora (11 ocasions, 6 gols) .

EL PITJOR: Certes indecisions en els lliuraments de pilota que poden crear molts problemes en partit més exigents. La posició de Marcel al lateral que li impedeixen brillar només esporàdicament i pot ser molt necessari en altres partits en la seva posició habitual encara que la seva tasca de solidaritat amb l'equip ha resultat encomiable. La inexistència de tres, quatre jugadors a la plantilla de trenta o més anys, veterania que podrien ser molt important en algunes partits davant rivals de categoria malgrat que els actuals estan molt be ara mateix-

El Vilanova ha jugat inicialment amb el mateix equip que a Can Trias a excepció d'Iker Pujol que sancionat ha estat substituït per Moha i de Lebrero que ocupava la plaça de Cols lesionat.

1-0 Prim de penal m.17
2-0 Valldosera m. 42
3-0 Barragan m.55
4-0 Prim. Falta directa m. 78
5-0 Codina n.88
6-0 Quadra m.90

Targetes grogues al Vilanova. Arnalot. Saldaña.

Substitucions. M. 68 Gerard Fernández per Sergio Ximenes i Marc Pérez per Moha.
M.75 Perea per Barragan
M. 80.M.Isaac Ximénez per Delgado i Quadra per Saldaña.

Valoració millor jugador de el CF Vilanova.
Codina 5. Valldosera 4. Delgado 3.Moha 2. Saldaña 1.

Àrbitre Sr. Christian Martínez 6/10

Primera Meitat. Faltes comeses pel Vilanova.10. Gornal.11.
Cornes. Cap.
Fores de joc. Zero.
Ocasions de gol .4 (2 gols). Gornal.0.

Segona Meitat. Faltes pel Vilanova.11Gornal.12
Corners a favor. Vilanova 1-. Gornal 0.
Fores de joc. Cap a dos equips.
Ocasions de gol. 7. Gols (4 gols). Gornal 0.

Temperatura 25 g. 200 persones a les grades.

El Vilanova encara ara el "Tourmalet que acabarà a la jornada número 10 amb una visió molt aproximada de quines poden ser les possibilitats reals de l'equip a la part alta de la taula i la dels rivals.

En ordre de celebració. Prat B (un equip potent i de qualitat que vaig tenir ocasió de veure ahir i em va causar excepte la seva falta de gol una molt bona impressió).

Marianao Poblet (Bon equip que aspira a l'ascens).

Molins de Rei (ascendit de tercera catalana a què hem de superar encara superior al Can Trias també ascendit), Can Fatjó (altres aspirant a l'ascens).

Rubí (a priori principal candidat a l'ascens), Fundació Vilafranca i Fontsanta Fatjó que ens haurien de donar també oxigen per finalitzar amb l’Espluguenc a la jornada 10 un altre candidat a l'ascens.

Un Tourmalet de pendent elevada però afortunadament amb zones planes per relaxar la pedalada i agafar aire.

Rubí, Can Fatjó, Marianao i Espluguenc a priori per mi, els nostres màxims rivals pes estar a la part alta.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon