Literatura eròtica

El vilafranquí Miquel Cartró presenta el poemari eròtic "Festí"

Redacció Vilafranca del Penedès 12-09-2017 12:12

El vilafranquí Miquel Cartró presenta el poemari eròtic "Festí". EIX

Festí és poesia del desig, dels sentits, del joc sexual. Els versos són pinzellades de plaer que vesteixen imatges fascinants de la nuesa, de la llenceria

PUBLICITAT

Miquel Cartró presenta el nou poemari eròtic Festí,  publicat a l’editorial Neopàtria, amb pròleg de Xavier Hernàndez i il.lustracions d’Antoni Martínez Peris. L’acte es farà el proper 21 de setembre, a les 20h, a l’Auditori del Vinseum, a Vilafranca, en un acte organitzat per la Secció literària del Centre Artístic Penedès L’Agrícol.

La presentació anirà a càrrec de Teresa Costa-Gramunt, escriptora i dissenyadora especialitzada en ex-libris,  i  Xavier Hernàndez, escriptor, que comentaran l’obra amb Miquel Cartró, autor del poemari. L’acte comptarà amb la participació de Sergi Corbera, actor i escenògraf, i l’acompanyament musical de Roger Martínez, al saxo, i Xavi Carbó, al contrabaix. També hi haurà la participació artística de Roser Blanch i Josep Lluís Pujol, dansa, i Clara Calvet i Sebastián Riveaud, imatge audiovisual.

Festí és poesia del desig, dels sentits, del joc sexual. Els versos són pinzellades de plaer que vesteixen imatges fascinants de la nuesa, de la llenceria. Les emocions explosionen, com l’efervescència del cava, amb les bombolles fines de les carícies o amb la fusió afrodisíaca de la xocolata. Excitació que esclata amb l’habilitat del tacte suau, humit, penetrant. Són experiències que gaudirem en escenaris escollits descrits sensualment, com la intimitat del dormitori o un sopar elegant.

Festí convida a fruir d’una lectura relaxada, assaborir la subtilesa de l’erotisme  i ser-ne protagonista, si convé amb una màscara veneciana.

Miquel Cartró Boada és llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona. Forma part de la Secció literària del Centre Artístic Penedès L’Agrícol. Ha publicat en reculls col.lectius de poemes i és coautor dels llibres de contes Les Flors del Sàhara i Amarg, dolç i suau. S’ha especialitzat en poesia eròtica on ofereix experiències sensuals, seductores i fascinants, que convida a gaudir-ne amb tots els sentits. Anteriorment ha publicat Amb la marina als ulls (Neopàtria, 2015). Festí és el segon poemari eròtic de l’autor i forma part de la col.lecció  Tria Personal de l’editorial Neopàtria.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon