Reincidents

Detinguts dos lladres d’ampolles de begudes alcohòliques d’alta graduació a Vilafranca

Redacció Vilafranca del Penedès 12-09-2017 07:35

Detinguts dos lladres d’ampolles de begudes alcohòliques d’alta graduació a Vilafranca. Mossos d'Esquadra

Els dos homes, que acumulen 22 antecedents per fets similars, s’havien amagat 15 ampolles d’un supermercat amb l’ús de roba amb doble fons

PUBLICITAT

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Vilafranca del Penedès van detenir el dimecres 6 de setembre dos homes georgians, de 40 i 42 anys i veïns de Cornellà de Llobregat, com a presumptes autors d’un furt en un supermercat de Vilafranca del Penedès.

Els fets es van produir cap a les 16:45 hores quan les patrulles van tenir coneixement que s’estava produint un furt a l’interior d’un supermercat del municipi de Vilafranca del Penedès.

Immediatament els agents es van adreçar a l’establiment on el vigilant de seguretat havia detectat els dos homes. Els agents van comprovar que havien trencat els sistemes de seguretat d’ampolles de begudes alcohòliques d’alta graduació i s’havien amagat 15 ampolles pel cos ocultades en un doble fons de la seva roba.

Els agents van fer comprovacions pels voltants de l’establiment i van localitzar un vehicle relacionat amb un dels dos homes. El turisme, que estava obert i amb les claus amagades a la porta del conductor, ocultava al seu maleter 36 ampolles de begudes alcohòliques d’alta graduació.

El valor de les 51 ampolles sostretes, tant les que tenien amagades al cos i les que tenien al maleter del vehicle, ascendia a 705 euros.

A més a més, durant l’escorcoll els agents van localitzar 1.115 euros en efectiu i els van intervenir.

Davant de totes les evidències, els agents van detenir als dos homes com a presumptes autors d’un delicte de furt i els van traslladar a comissaria.

Els dos detinguts, amb 22 antecedents per fets similars, van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon