Atemptats

Tres macrocontrols antiterroristes provoquen cues quilomètriques a l'AP-7 i la C-33 per accedir a Barcelona

ACN Barcelona 12-09-2017 07:52

Dispositiu dels Mossos d'Esquadra. Mossos d'Esquadra

Els Mossos emmarquen el dispositiu en el nivell d'alerta 4 sobre 5 per l'amenaça terrorista

PUBLICITAT

Els Mossos d'Esquadra realitzen des d'aquest dimarts al migdia tres controls antiterroristes a tres autopistes de l'entorn de Barcelona, cosa que a mitja tarda provoca cues quilomètriques en direcció a la capital catalana. Els punts de control són a l'autopista AP-7 als peatges de La Roca del Vallès i Martorell, i a la C-33, i s'emmarquen en el dispositiu de seguretat antiterrorista activat pel nivell d'alerta 4 sobre 5. A l'AP-7 s'enregistren cues de 15,5 quilòmetres, i a la C-33, 6 quilòmetres.

Des de la policia catalana es demanen disculpes per les molèsties que ocasionen els controls i indiquen que són controls que es fan dins del dispositiu antiterrorista activat des dels atemptats a la revista satírica francesa 'Charlie Hebdo', el novembre del 2011. Són controls que de vegades s'intensifiquen i de vegades són més lleus, per la qual cosa la policia demana paciència. Les peticions de paciència s'han estès també als canals dels cossos d'emergència a les xarxes socials.

Com a exemple, els Mossos expliquen que fa uns mesos hi va haver una intensificació de la presència policial a l'estació de Sants pel mateix motiu.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon