Encarant l’últim tram

Els Xicots celebren dissabte la festa del 35è aniversari

Redacció Vilafranca del Penedès 13-09-2017 08:33

Els Xicots celebren dissabte la festa del 35è aniversari. EIX

Una diada castellera amb 5 colles i música amb ball de gralles, Xeic! i DJ Capi

PUBLICITAT

Els Xicots de Vilafranca reprenen aquesta setmana l’activitat, un cop acabades les vacances posteriors a la Festa Major. És un retorn motivador, amb la festa d’aniversari de la colla, que alhora obre el darrer tram de temporada, amb compromisos molt interessants en el calendari.

Els Xicots justament han complert 35 anys l’11 de setembre. Aquest dissabte, 16 de setembre, conviden tothom a celebrar-ho des de la tarda fins a la nit, amb castells i música de diferents estils. La festa arrencarà, com no pot ser d’altra manera, amb la diada castellera. Serà a les 18 h a la plaça de la Constitució, on els de Cal Noi-Noi estaran acompanyats de quatre colles: Castellers de Sant Pere i Sant Pau, Colla Jove de Castellers de Sitges, Castellers d’Altafulla i Castellers de les Gavarres.

Més tard, la festa es traslladarà a la plaça de la Vila. En primer lloc, a les 21.30 h, es podrà gaudir de concert de gralles amb els penedesencs Els Vinardells, mentre que a continuació, a les 22.30 h, des de les terres de l’Ebre arribaran els Xeic!. A partir de mitjanit, el DJ Capi s’encarregarà d’arrodonir la festa.

Encarant l’últim tram

La diada d’aniversari serà el moment per als Xicots de començar recuperar la forma, de cara als nombrosos reptes de les setmanes següents. Algunes de les cites més properes són a Sitges, el 24 de setembre, o a Sant Pere i Sant Pau, el 7 d’octubre, però passaran també per Mollet, Cornellà, Bellprat, Alcover i Artés. Setmanes intenses d’actuacions que han de permetre arribar en el millor moment a la diada del Roser, el 28 d’octubre. Des d’avui la colla retorna als assaigs habituals, que tenen lloc els dilluns, dimecres i divendres.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon