L’1 d’Octubre al Vendrell també votarem

ERC Vendrell El Vendrell 13-09-2017 12:42

Roda de premsa d'ERC del Vendrell. Eix

PUBLICITAT

Des de la secció local d’Esquerra Republicana volem deixar clar que la decisió presa per l’alcalde del nostre municipi, de no permetre la utilització dels locals municipals el dia del Referèndum de l’1 d’Octubre, no impedirà que tots aquells vendrellencs i vendrellenques que vulguem exercir el nostre dret a decidir, puguem fer-ho amb totes les garanties i més o menys comoditat.

Si més no, l’anunci fet públic pel senyor Marti Carnicer en nom del govern municipal, el primer que demostra és que, tot i governar en coalició amb el PDCAT, es ell qui imposa les decisions, a tenor del que ha fet públic el seu soci de govern desmarcant-se d’aquell posicionament.

Nosaltres lamentem aquesta falta de col·laboració per part de la agrupació local del PSC de Vendrell, encapçalada per l’alcalde i avalada per un altre dels membres a govern del que no s’ha volgut filtrar el nom, per raons que només ells saben i nosaltres podem imaginar. Dita decisió, la justifica el senyor Carnicer dient que la cessió de locals ha de fer-se d’acord amb la legalitat vigent, obviant que la vigent llei catalana empara la consulta.

El cert és que no deixa de sorprendre’ns desagradablement que un polític que va fer-se gran enmig de lluites i reivindicacions absolutament legítimes tot i que considerades il·legals en aquells moments i que van acabar convertint-lo en el primer alcalde democràtic de la nostre vila, ara es posi d’esquena a la voluntat de la gran majoria de la ciutadania d’aquest municipi, inclosos la gairebé totalitat dels membres del seu propi govern.

Entenem també que, els actuals socis de govern, persones que sempre han defensat la independència del nostre país, haurien de replantejar-se el recolzament a aquell qui posa traves a la democràcia, un dels principis fonamentals de la nostre societat, tot i que, d’aquest assumpte, ja hi haurà temps per parlar-ne.

En tot cas, el que tenim clar a ERC del Vendrell és que el Govern de la Generalitat posarà tots els mitjans materials (locals), perquè tot aquell ciutadà que ho desitgi pugui exercir el seu dret a vot el proper 1 d’Octubre.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon