Setmana de la mobilitat sostenible

Sitges oferirà el bus urbà gratuït per celebrar el Dia Sense Cotxes

Redacció Sitges 13-09-2017 07:08

Bus urbà de Sitges. Ajuntament de Sitges

El proper 17 de setembre les tres línies d'autobusos urbans seran gratuïtes per fomentar el transport públic en el marc de la Setmana de la Mobilitat sostenible i segura

PUBLICITAT

L’autobús urbà de Sitges serà gratuït el proper 17 de setembre per celebrar el dia sense cotxes. L'ajuntament promou hàbits en mobilitat més segurs i saludables mitjançant l'ús del transport públic que ofereix un servei de tres línies urbanes que travessen tots els sectors del nucli urbà del municipi i els barris de Montgavina, Quintmar, La Llevantina, Vallpineda i Can Girona. El consistori també fomenta els desplaçaments més sostenibles a peu, en bicicleta i alhora en vehicle elèctric per millorar la qualitat de l'aire i la reducció de la contaminació i de l'emissió de gasos que provoquen l'efecte hivernacle.
 
Amb el foment de l’autobús urbà gratuït, una alternativa a l’ús massiu del vehicle privat, l'Ajuntament de Sitges se suma un any més a la Setmana de la Mobilitat sostenible i segura. Sota el lema europeu “Mobilitza't per un aire més net”, la iniciativa promoguda per la Generalitat, amb la col·laboració dels municipis catalans, que se celebrarà arreu de Catalunya del 16 al 22 de setembre.
 
 
 
Tres línies d’autobús urbà gratuïtes el dia 17 de setembre a Sitges: 

Línia 1 - Poble Sec - Vallpineda
Línia 2 - Can Pei - Terramar
Línia 3 - Llevantina - Quint Mar

Els horaris de les tres línies d’autobús urbà són de dilluns a dissabte de 6.45h a 20.45h i els diumenges de 8.45h a 20.45, amb una freqüència de 30 minuts. 

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon