Robatori

Detenen un home que corria pel centre de Vilanova amb el calaix d'una caixa registradora

Redacció Vilanova i la Geltrú 13-09-2017 08:43

Sala Comunicacions de la policia local de Vilanova. Policia local de Vilanova

La policia local el va detenir gràcies a l'avís d'un ciutadà que el va veure córrer i perdre totes les monedes en caure a terra

PUBLICITAT

La policia local de Vilanova va detenir la mitjanit de diumenge a dilluns un home que corria pel centre de la ciutat amb el calaix d'una caixa registradora recent robada. Un ciutadà va posar en alerta a la Policia Local de la presència d’un home que baixava corrent per la rambla de Salvador Samà portant el calaix d’una caixa registradora. A l’alçada de la plaça de Soler i Carbonell, l’home va relliscar i li van caure les monedes al terra i posteriorment va llençar el calaix en un contenidor del carrer de Josep Llança.

Gràcies a la descripció del testimoni, una patrulla va localitzar l’individu que anava acompanyat d’un altre home, ambdós amb antecedent per robatoris amb violència i furts. L’home que coincidia amb la descripció estava sota els efectes de l’alcohol i les drogues. La Policia va instruir diligències judicials pels fets. El calaix de la caixa registradora sostret pertanyia a un establiment comercial, que tenia la reixa forçada. 

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon