Homenatge

El partit d'homenatge a Pau Pérez es jugarà al municipal de Vilafranca el proper dia 24

Ramon Filella Vilafranca del Penedès 14-09-2017 10:03

AE Moja. Eix

PUBLICITAT

El municipal de Vilafranca acollirà el proper diumenge 24 a les 7 de la tarda el partit d'homenatge a Pau Pérez, el vilafranquí assassinat a l'atemptat de Barcelona. La confirmació de la celebració de l'acte i l'escenari definitiu l'ha realitzat avui mateix la directiva del Moja, el darrer equip en el que va militar Pérez. Moja i Atlètic Vilafranca, amb jugadors de les respectives actuals plantilles i amb un bon nombre d'excompanys de Pérez, s'enfrontaran per rendir tribut al que va ser jugador dels dos equips durant moltes temporades.

El president del Moja, Manel Ortiz, un dels principals impulsors de la iniciativa, ha explicat que “un munt d'antics companys del Pau ens han manifestat el seu interès per participar en aquest partit. De fet, només del Moja seran 30 els jugadors que prendran part en l'homenatge i hem hagut de tancar la llista perquè sino seria inviable poder disputar un partit una mica organitzat”.

Ortiz ha indicat també que “en principi l'homenatge l'havíem previst a Moja, però la família del Pau i l'Ajuntament de Vilafranca han volgut que l'acte es faci al municipal vilafranquí perquè ell era veí de la ciutat i, a més, el municipal és molt millor escenari per un esdeveniment d'aquestes característiques”. L'objectiu principal de l'homenatge serà donar suport, sobretot, als pares i el germà del Pau Pérez i també a la resta de la seva família i amics.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon