L'endemà

ACM i AMI convoquen a les 12 del migdia davant els ajuntaments catalans

Redacció Vilanova i la Geltrú 02-10-2017 10:37

Les dues entitats municipalistes faran arribar un manifest que es podrà llegir durant l’acte 'com a resposta a la greu vulneració de drets i llibertats'

PUBLICITAT

L’Associació Catalana de Municipis (ACM) i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) convoquen per avui dilluns, 2 d’octubre, a les 12 del migdia a tota la ciutadania a concentrar-se davant dels ajuntaments del seu municipi "com a mostra de rebuig a les actuacions policials dels cossos de l’Estat espanyol que van tenir lloc ahir diumenge en el decurs del referèndum d’independència, i que va deixar més de 800 ferits de diversa consideració". L’AMI i l’ACM faran arribar un manifest que es podrà llegir durant l’acte "com a resposta a la greu vulneració de drets i llibertats".

Les dues entitats alerten que "la violència gratuïta i indiscriminada exercida pels cossos de la Guàrdia Civil i el Cos Nacional de Policia (CNP) cap a una ciutadania que només tenia la voluntat d’exercir el seu dret a vot de forma pacífica" no pot quedar impune i la veu dels ciutadans s’ha de fer sentir. Malgrat tots els impediments més de dos milions de persones van poder exercir el seu dret a vot.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon