L'endemà

Concentracions a tot el territori contra "la greu vulneració de drets i llibertats"

Redacció/ ACN Vilanova i la Geltrú 02-10-2017 01:07

Concentració a les portes de l'Ajuntament de Vilafranca. Ajuntament de Vilafranca

Les portes dels ajuntaments del Penedès i Garraf s'han omplert de ciutadans i ciutadanes contra les càrregues policials d'ahir en diferents punts de Catalunya

PUBLICITAT

Centenars de ciutadans i ciutadanes s'han concentrat aquest migdia als municipis del Penedès i el Garraf per mostrar el seu rebuig contra les càrregues policials.. Ho han fet majoritàriament a les portes dels ajuntaments del territori, seguint la crida de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). Per la seva part, treballadors d'empreses i comerços dels territori també s'han sumat a la convocatòria amb aturades de 15 minuts i concentracions a les portes dels centres de treball.

Durant les concentracions, els alcaldes i alcaldesses han llegit un manifest "com a resposta a la greu vulneració de drets i llibertats". Les dues entitats municipalistes han subratllat que la violència gratuïta i indiscriminada exercida pels cossos de la Guàrdia Civil i la policia espanyola cap als ciutadans que només tenien la voluntat d’exercir el seu dret a vot de forma pacífica "no pot quedar impune" i han afegit que la veu dels ciutadans "s’ha de fer sentir". També recorden que tot i els impediments més de dos milions de persones van poder exercir el seu dret a vot.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon