Seguretat viària

Superen les mil signatures recollides per a demanar la rotonda de la N-340 a Subirats

Ramon Filella Subirats 18-10-2017 12:00

Superen les mil signatures recollides per a demanar la rotonda de la N-340 a Subirats. Ramon Filella

La campanya continuarà oberta fins la reunió que ha de mantenir l'alcalde de Subirats, Pere Pons, i membres de la plataforma amb responsables de Foment

PUBLICITAT

La campanya de recollida de signatures per a demanar la construcció d'una rotonda a la intersecció de la N-340 amb la carretera BV-2428 (carretera de Sant Pau d'Ordal) està resultant un èxit i ja s'ha superat la barrera de les mil signatures aconseguides. La plataforma “Prou accidents a la N-340” va començar aquesta campanya durant l'estiu i, des d'aleshores, la resposta dels veïns de Subirats i també d'altres municipis de l'entorn està sent molt activa.

La campanya continuarà oberta fins la reunió que ha de mantenir l'alcalde de Subirats, Pere Pons, i membres de la plataforma amb responsables de Foment en una data encara per a determinar. El dia que es produeixi aquesta presa de contacte es farà entrega de les signatures recollides durant aquests mesos. La recollida es realitza a diferents locals públics de Sant Pau d'Ordal i Ordal i tots els interessats poden seguir manifestant la seva demanda fins que es faci pública la data de la reunió.

La reclamació veïnal es va posar en marxa el juny després d'un accident mortal en la intersecció entre les N-340 i la BV-2428. De fet, la petició d'una rotonda en aquest punt del traçat de la N-340 s'allarga des de fa una dècada, però des de Foment, titular del vial, mai s'ha acabat de concretar el projecte. La demanda de Subirats compte amb el suport de Sant Cugat Sesgarrigues que també vol que es contrueixi una altra rotonda en la intersecció de la mateixa N-340 amb la BV-2429 que comunica amb l'interior del nucli urbà santcugatenc.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon