Oficina Jove

Més de 500 joves del Baix Penedès es consciencien dels perills d’un accident de trànsit

Redacció El Vendrell 21-10-2017 10:07

Més de 500 joves del Baix Penedès es consciencien dels perills d’un accident de trànsit. CC Baix Penedès

L’objectiu de l’activitat ‘Canvi de marxa’ és conscienciar de tot el que pots arribar a perdre en un accident de trànsit

PUBLICITAT

L'Oficina Jove del Baix Penedès ha tornat a convocar, novament, un acte que ha omplert el teatre Àngel Guimerà, amb l’assistència de més de 500 joves d’instituts del Vendrell i comarca. L’objectiu de l’activitat ‘Canvi de marxa’ és conscienciar de tot el que pots arribar a perdre en un accident de trànsit. I per evitar aquests riscos tan preuats com poden ser la vida, el primer que cal és ser responsable al volant i no fer ús de l’alcohol i les drogues, així com l’excés de velocitat.

Aquesta activitat de sensibilització relacionada amb les conductes de risc en la conducció i l'oci nocturn està promoguda per la Fundació Mutual de Conductors i el Servei Català de Trànsit. Des de l'Oficina Jove del Baix Penedès ja s’ha treballat anteriorment en altres projectes per tal que la prevenció de la sinistralitat i l’adquisició de conductes responsables siguin claus en el present i futur dels joves de la comarca.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon