Drogues

Desmantellada una plantació de marihuana amb més de 1.100 plantes en una nau industrial de Santa Oliva

ACN Santa Oliva 21-10-2017 06:44

Desmantellada una plantació de marihuana amb més de 1.100 plantes en una nau industrial de Santa Oliva. Mossos d'Esquadra

Els Mossos han detingut un home i han denunciat penalment el llogater per la seva participació

PUBLICITAT

Els Mossos d'Esquadra han desmantellat una plantació de marihuana 'indoor' en una nau industrial de Santa Oliva, al Baix Penedès. L'entrada i perquisició a la nau, al carrer Garraf del polígon industrial Molí d’en Serra, es va fer dilluns, quan van localitzar i intervenir 1.104 plantes de marihuana, que haurien tingut un valor de 78.000 al mercat il·legal, així com 84 làmpades per cultiu d'interior i 106 transformadors elèctrics. La plantació disposava d’un complex sistema de reg i de filtratge d’aire, i un sistema elèctric d’alta sofisticació instal·lat. Els agents van detenir un home de 38 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric. Al llogater de la nau també se’l va denunciar penalment per la seva participació en els mateixos delictes.

A la nau, tècnics de l’empresa d’electricitat van constatar la manipulació del comptador perquè la instal·lació de la nau consumia 10 vegades més de llum que la mitjana facturada. El detingut va passar dijous a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell, que en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon