FCC Aqualia

Es restableix el servei d'aigua a la Bisbal del Penedès després d'una avaria que ha durat 30 hores

ACN La Bisbal del Penedès 22-10-2017 08:15

FCC Aqualia. EIX

L'Ajuntament anima els veïns a presentar una queixa conjunta i reconsiderarà el contracte

PUBLICITAT

La Bisbal del Penedès (Baix Penedès) ha restablert a darrera hora del vespre d'aquest diumenge el servei d'aigua, que ha tingut restringit unes 30 hores a causa d'una avaria. La incidència ha afectat unes 1.300 persones. L'alcaldessa, Agnès Ferré, ha explicat a l'ACN que la companyia, FCC Aqualia, no els va donar una previsió exacta del restabliment del servei i que durant tot el dissabte els asseguraven que la reparació era qüestió d'hores. Per aquesta gestió, l'alcaldessa ha animat els veïns afectats a presentar una queixa des de l'Ajuntament, que les agruparà totes "per tenir més força". A més, el consistori reconsiderarà el contracte i buscarà responsabilitats.

Ferré ha explicat que, un cop restablert el servei, l'aigua encara ha trigat força en arribar a algunes cases. Així, hi havia llars on només arribava "un filet d'aigua mentre que a d'altres, res". Al migdia el servei ha tornat a funcionar al nucli, però no a alguns barris que queden més alçats, i que han hagut d'esperar fins a aquest diumenge a la tarda per tenir aigua a casa.

L'alcaldessa ha criticat la comunicació amb l'empresa: "si et diguessin que és una avaria gran i que s'hi estaran tot el dia, fas una previsió i busques una alternativa", ha comentat. La incidència, al dipòsit d'una de les bombes, ha afectat particulars però també restaurants, bars i la cooperativa del municipi just quan molts veïns aprofiten el cap de setmana per recollir les olives i dur-les.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon