Alarma local

Banyeres del Penedès contracta d'urgència una empresa de vigilància per fer front a l'onada de robatoris

Redacció Banyeres del Penedès 26-10-2017 10:07

Banyeres del Penedès contracta d'urgència una empresa de vigilància per fer front a l'onada de robatoris. Ajuntament de Banyeres

Ahir dimecres, a plena llum del dia, van entrar a robar en una altra casa amb armes blanques

PUBLICITAT

L'Ajuntament de Banyeres del Penedès ha contractat una empresa de vigilància externa per tal que el municipi estigui vigilat les 24 hores i perquè els veïns i veïnes puguin estar més tranquils, davant l'onada de robatoris que s'estan produint a Banyeres.

Fa dues setmanes va haver-hi quatre robatoris, l'Ajuntament va parlar en diverses ocasions amb els Mossos d'Esquadra i fins i tot, el consistori a través de les xarxes socials, va emetre un comunicant avisant als banyerencs i banyerenques dels fets i informant-los que els mossos d'Esquadra havien reforçat el servei a Banyeres, instant-los que en cas que veiessin qualsevol moviment sospitós truquessin al 112 o als telèfons d'urgència de l'Ajuntament i que, en cas que marxessin de vacances no ho informessin a través de les xarxes socials.

Però els últims esdeveniments d'aquesta setmana en què dilluns van robar a una casa i ahir dimecres una altra, a plena llum del dia i amb armes blanques, és quan a banda de mantenir noves converses amb els Mossos d'Esquadra, l'Ajuntament ha decidit prendre cartes sobre l'assumpte de forma urgent i imminent, contractant amb caràcter d'urgència una empresa de vigilància externa que vigili les 24 hores del dia el municipi.

Des de l'Ajuntament de Banyeres del Penedès es defensa que "s'ha actuat novament amb fermesa i rapidesa davant els temes vandàlics o de robatoris i quan ha fet falta".

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon