Crèdits locals

La Diputació signa un crèdit amb el Consell Comarcal del Garraf per valor de 342.257,89 euros

Redacció Vilanova i la Geltrú 26-10-2017 11:32

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, i la presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Glòria Garcia. Diputació de Barcelona

La voluntat és continuar assegurant l’«absoluta normalitat» dels consells comarcals de la demarcació

PUBLICITAT

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, i la presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Glòria Garcia, han signat aquest dimecres a la seu de la corporació un crèdit per valor de 342.257,89 euros, amb la voluntat de continuar assegurant l’«absoluta normalitat» dels consells comarcals de la demarcació.

Durant la seva intervenció, Conesa també ha afirmat que la corporació és «molt sensible a les necessitats de la ciutadania i del territori» i que, per aquest motiu, la Diputació treballa perquè els consells comarcals puguin «fer una prestació de serveis el més adequada i de la màxima qualitat».

Els crèdits signats amb els presidents d’onze consells comarcals s’emmarquen dins del Pla d’Operacions de Tresoreria per a Consells Comarcals que es va iniciar l'any 2013 amb la finalitat de donar liquiditat a aquestes entitats locals per tal de garantir les seves actuacions competencials.

En total, la Diputació destina 10 milions d'euros a donar crèdits a curt termini, sense interès. D'altra banda, el préstec s'ha d'amortitzar en dues quotes, el 50% als sis mesos del lliurament i, l'altre 50%, al cap d'un any.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon