Rugbi

Amistós del Rugbi Nova Olivella contra el Irlanda Omagh Academy el proper 11 de novembre

Rafa Linares Olivella 26-10-2017 07:01

Rugbi Nova Olivella - Irlanda Omagh Academy. Eix

PUBLICITAT

Per això està fent un tour d’amistosos per no perdre el ritme de treball dels seus jugadors. Al setembre ja es va jugar el primer amistós a la 1ªEdició del Trofeu Xavier Castillejos “Casti”, on es jugarà la tornada al desembre o gener 2018, amb el RC. Martorell. Ara toca aquest mes de novembre, el dia 11, l’equip irlandès del Irlanda Omagh Academy RFC, on els nois de Stephen Land i Rafael Linares intentaran donar una bona imatge, encara que amb els peus a terra, la veritat, el més probable, és que intentin maquillar el marcador i deixar-lo el més igualat possible.

Seguidament ja estan pactats per març un equip també de les illes britàniques, el Narbeth Rugby, de Gal·lès, i per l’estiu com cada any possiblement el també gal·lès, Cowbridge RFC, que serà, ja el tercer estiu que visiten Olivella. Entre mig, s’ha planificat al juny, partits de rugbi platja, i durant la temporada poder tancar varis amistosos més. Com es pot veure, Olivella va a tope amb el rugbi, i a més de nivell.

L’Escola del Rugbi Nova Olivella no assisteix a la Trobada del Catalunya Central (Manresa i Vic) per falta d’efectius. Aquest dissabte 28 de novembre pel matí la Federació concentrarà a tots els combinats sub12 a Sant Cugat (La Guinardera), per fer una Trobada amb el sistema de rugbi 7 (lliga sub12, juguen a rugbi 11). Les seus dels sub8 i sub10 seran al Constantí Miranda i el Baldiri Aleu de Sant Boi de Llobregat. Allà l’equip de Rafael Linares anirà amb els seus jugadors (Axel, Lucas, Unai, Iván, Jesús, Adam, Leire, David, Jake, Iraitz, Pau, Lluc i Roger) a donar-ho tot.

El combinat sènior masculí perd a casa per tres punts en l’últim minut. Sergio Martínez del Rugbi Nova Olivella va ser titular en el partit a casa, a les 11h, a Sitges, enfront l’equip gironí del Rugbi Navata Matcarrelage. Un partit molt disputat que al final es va decantar per l’equip visitant per una diferència de tres punts. Sembla que el sènior no acaba de tenir sort a la lliga de grups (GRUP D). Pròxima jornada: Osona RC.- Combinat. 05/11/17.

Pròxima jornada: També entraran en acció el Sub14 (amb Andrés) i el Sub16 (amb Axel, Iker, Manel, Joel, James i el nou fixatge Mateo), aquest cap de setmana jugant a casa, Sitges. Tant el Sub14 com el Sub16 jugaran a casa contra el CE. Inef Lleida, un equip, en principi assequible, però que es tindrà que jugar seriosament. 29/10/17.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon