Equipaments

Cubelles aprova el projecte d’instal·lació de gespa artificial del camp de futbol 7 del poliesportiu

Redacció Cubelles 29-10-2017 07:19

Cubelles aprova el projecte d’instal·lació de gespa artificial del camp de futbol 7 del poliesportiu. Ajuntament de Cubelles

El pressupost d’execució se situa en 159.894,68 euros i les obres haurien d’estar adjudicades abans d’acabar l’any

PUBLICITAT

L’Ajuntament de Cubelles ha aprovat definitivament el projecte constructiu del camp de futbol 7 ubicat al poliesportiu, conegut popularment com el camp petit, en trobar-se a tocar del municipal Josep Pons i Ventura. Les obres, que fonamentalment consistiran en la instal·lació de gespa natural i l’adequació del seu entorn, tindran un cost màxim de 159.894,68 euros, IVA inclòs. La decisió es va prendre en junta de govern aquesta mateixa setmana després que el redactat final hagi incorporat una sèrie de recomanacions apuntades per l’arquitecte municipal relatives al sistema de reg i el bombeig, entre més.

Un cop aprovat el projecte, s’obrirà un concurs públic entre les empreses que decideixin concorre-hi i, tot seguit, s’adjudicaran les obres, que ja podrien començar a executar-se a finals del 2017 o bé a començaments de l’any vinent. La instal·lació de gespa artificial, juntament amb la resta de millores projectades, respon a una demanda recorrent del Club de Futbol Cubelles i altres col·lectius de la vila que reclamen l’adequació del camp de futbol per poder ampliar la seva oferta formativa i permetre la pràctica d’aquesta disciplina esportiva en una superfície de més qualitat i comoditat.  

PUBLICITAT

Arxivat a

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon