GRÀCIES

EIX DIARI celebra el seu cinquè aniversari amb una audència consolidada de més de 110.000 persones

Redacció Vilanova i la Geltrú 31-10-2017 09:59

EIX DIARI celebra el seu cinquè aniversari amb una audència consolidada de més de 110.000 persones. EIX

Cinc anys després de posar en marxa un projecte periodístic pioner al territori, EIX DIARI es confirma com un dels mitjans de referència del Penedès

PUBLICITAT

EIX DIARI celebra avui el seu cinquè aniversari i ho fa amb un dels millors avals: una audència mitjana i consolidada de més de 110.000 persones que segueixen mensualment el mitjà de referència del Penedès. Amb xifres rècords que superen el 140.000 lectors mensuals, aquest any 2017 confirma que el projecte que es va posar en marxa el 31 d'octubre de 2012 té la millor acollida per part del territori. Aquestes bones dades d'audiència acompanyen un projecte sòlid que es va desplegant progressivament i que evoluciona al ritme que demana la societat de la informació i els agents socials i econòmics d'un territori amb un potencial inmens.

EIX DIARI és un projecte periodístic global on l'actualitat, la informació, l'opinió i els serveis comparteixen un únic marc, però múltiples canals de comunicació. I és que EIX DIARI ha fet de la multicanalitat una de les seves senyes d'identitat, el que ha permès que en aquests cinc anys el diari de referència del Penedès tingui una destacada presència a les xarxes socials.  EIX DIARI ha superat els 70.000 seguidors a la pàgina de Facebook, que se sumen als més de 13.000 seguidors a Twitter, i és el primer mitjà del territori que ofereix retransmissions en directe a través de Facebook de rodes de premsa, entrevistes i esdeveniments del territori que permeten als usuaris seguir en viu l'actualitat informativa.

Amb dades auditades per OJDInteractiva, EIX DIARI consolida el seu lideratge a la vegueria del Penedès i s'ha confirmat en aquest cinquè aniversari com el mitjà de comunicació de referència del territori i també un canal imprescindible per tal que empreses i marques arribin als seus clients de forma directa i amb formats nous, innovadors i atractius per a l'audiència. El Joc del Mercat de Vilanova i la Geltrú i el concurs del Carnaval del Penedès són els millors exemples de la multicanalitat del projecte d'EIX DIARI i també del seu compromís amb el territori i amb la seva cohesional social, econòmica i cultural.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon