Tràmits i Gestions

Els tràmits telemàtics ja són plenament operatius al Consell Comarcal de l'Alt Penedès

Redacció Vilafranca del Penedès 01-11-2017 04:29

Els tràmits telemàtics ja són plenament operatius al Consell Comarcal de l'Alt Penedès. CC Alt Penedès

La tramitació electrònica estalvia els desplaçaments de la ciutadania per portar documentació al Registre del Consell Comarcal i és un servei obert 24 hores al dia

PUBLICITAT

A dia d’avui, el 80% dels tràmits amb el Consell Comarcal es poden realitzar telemàticament. Implantar aquesta millora ha comportat molts mesos de preparació per adaptar les eines web i per definir detalladament cadascun dels prop de 100 tràmits que els diferents serveis del Consell Comarcal tenen disponibles per als ajuntaments, les entitats, les escoles, les empreses i la ciutadania en general.

Durant el mes d’octubre s’ha obert telemàticament la primera convocatòria de subvencions adreçada a entitats; a partir d’ara, totes les convocatòries públiques estaran disponibles al portal de Tràmits i Gestions del Consell Comarcal, que és accessible des de la seva pàgina web.

La tramitació electrònica estalvia els desplaçaments de la ciutadania per portar documentació al Registre del Consell Comarcal i és un servei obert 24 hores al dia dels 365 dies de l’any. L’Oficina d’Atenció Ciutadana del Consell Comarcal ha preparat i ampliat el seu personal per ajudar tothom qui ho necessiti, en aquest procés de canvi i de modernització en la relació amb l’Administració.

Ja fa més de 2 anys que el Consell Comarcal de l’Alt Penedès es relaciona electrònicament amb la resta d’administracions de Catalunya, a través de nombroses plataformes web. Això ha permès agilitar enormement les seves comunicacions i estalviar despeses d’enviament entre administracions.

Durant el mes de novembre està previst que es comenci a implantar també la gestió electrònica dels expedients administratius del Consell Comarcal, que a la llarga possibilitarà, entre d’altres, el seguiment dels expedients per part de les persones interessades a través de la carpeta ciutadana del portal de Tràmits i Gestions.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon