Moviment Jove de Canyelles

Canyelles estrena un nou skate park al parc de Can Dori

Redacció Canyelles 01-11-2017 04:48

Canyelles estrena un nou skate park al parc de Can Dori. Ajuntament de Canyelles

Al costat de la sala multicultural s’instal·larà un kid park, específic per a infants de menys edat

PUBLICITAT

Els joves de Canyelles ja poden gaudir d’un nou skate park. Aquesta setmana s’han estat instal·lant nous mòduls al Parc de Can Dori, on els joves poden practicar diferents modalitats com patins, scooter, skate o bmx. L’equipament, que estarà en aquesta ubicació de forma temporal, s’ha completat amb els mòduls que hi havia al costat de la sala multicultural.

Precisament, aquest espai del costat de la sala multicultural s’instal·larà un kid park, una instal·lació amb mòduls específics i més adients per als infants (de 4 a 8 anys) que comencen a iniciar-se en el món del free style.

La posada en marxa d’aquestes instal·lacions respon a la voluntat que "els joves puguin ocupar el seu temps d’esbarjo amb activitats esportives a l’aire lliure", ha asssegurat l’alcaldessa Rosa Huguet.

La instal·lació d’aquests nous equipaments esportius per a joves s’han impulsat des de les àrees de Joventut i Esports de l’Ajuntament de Canyelles en col·laboració amb els joves del municipis que integren el Moviment Jove de Canyelles.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon