Robatori

Detinguts in fraganti dos lladres quan estaven robant en una masia a Vilobí del Penedès

Redacció Vilobí del Penedès 03-11-2017 10:50

Detinguts in fraganti dos lladres quan estaven robant en una masia a Vilobí del Penedès. Mossos d'Esquadra

El detinguts haurien sostret un aparell d’aire condicionat, nou i totalment embalat, d’un magatzem del domicili

PUBLICITAT

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Vilafranca del Penedès van detenir, el dijous 26, dos homes espanyols, de 20 i 30 anys i veïns de Sant Martí Sarroca i Torrelles de Foix com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en una masia de Vilobí del Penedès.

Els fets van succeir el mateix dia quan agents de la comissaria de Vilafranca del Penedès, que es trobaven al municipi de Vilobí del Penedès, concretament en una zona disseminada i envoltada de masos i vinyes, van observar dos homes, un d’ells a l’interior d’un vehicle i un altre al costat d’un contenidor d’escombraries, que en veure la presència policial, va començar a mirar contínuament el seu interior tot i que es trobava buit, actitud que va aixecar les sospites dels agents.

Els agents es van apropar, van observar un aparell d’aire condicionat, nou i totalment embalat, als seients posteriors del turisme i, davant les respostes incongruents sobre la seva procedència, van decidir escorcollar el vehicle i les rodalies.

Els agents van observar que la porta de la tanca perimetral d’una masia que es trobava al costat, estava oberta i també van comprovar que una de les portes d’un magatzem havia estat forçada amb una puntada de peu. Així mateix, van observar unes petjades recents que corresponien amb la sola de les sabates esportives que portava un dels dos individus.

Finalment davant de tots aquests indicis els agents els van detenir com a presumptes autors del robatori amb força a l’interior de la masia.

Els dos detinguts van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon