A LA PELL

Els penedesencs Ocells publiquen el seu primer treball discogràfic

Redacció Vilanova i la Geltrú 06-11-2017 11:18

Els penedesencs Ocells publiquen el seu primer treball discogràfic. EIX

PUBLICITAT

Els penedesencs Ocells publiquen el seu primer treball discogràfic, "un disc d'autoteràpia, on hi ha impreses unes vivències familiars fortes i personals". “A la pell” és el treball que culmina i tanca una època de batalles interiors: "Són carícies i contes amb certa aspiració positiva que camina per la part ombrívola de Lou Reed. Fuig d’edificis i construccions contemporànies i és pur com la natura".

Ocells està format per Isaac Ortega, compositor, vocal i guitarra rítmic (co-fundador i bateria de Suite MoMo); David Belmonte, guitarra i sintetitzador; Pere Gual, baix; Sergi Torrents, bateria i efectes; i Pere Roig, guitarra i veus. Les lletres són una compilació d’històries que van des dels 17 anys fins als 30 actuals del compositor: “Al setembre de 2015 vaig començar a donar forma a un disc amb caire de cantautor i solista, a casa amb els meus “catxarros”, més tard no sabria que acabaria agafant les meves gravacions un concepte de banda”. El disc s'enregistraria a Aviram Estudi de Manresa amb l'Albert Palomar (Plouen Catximbes) de setembre a desembre de 2016. El disc surt amb el segell discogràfic de Microscopi, de David Mullor (Ix!).

A la pell (2017)

“Abisme”, introducció que ens porta a l'arrel del problema; intensa “Aire”, envoltant, hipnòtica, velocitat que ennuega i un punt d'incís en les nostres accions diàries; “Sota terra” inspiradora, rock sense concessions, melodies i una lletra que parla sobre l'egoisme social encara latent; deixem pas a “Espectre”, tot verí té el seu antídot; “Cendra” preciosa cendra, preciosos 70's, lletra que ens porta a un viatge millor a prop del mar; “No cal discutir més” amb guitarres estridents, post-rock i una melodia vocal soul que ens dóna un missatge subliminal; “Oasi” de la tempesta a la incòmode calma, el purgatori; per arribar a “Avui” el tema electrònic del disc i una cançó de dol; calma, pau interior i agafem forces “Plenitud”, per estar més oberts; “A prop de tu” tema solar del disc, de força personal i amb un caire pop; “Desfent el nus” una guitarra trèmolo recordant sons del grunge dels 90's i una fusió d'elements acústics apuntalen aquesta obra; finalitza amb un crit al cel, un crit d'esperança per un món millor “Potser hi haurà un demà”.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon