Excursionisme

El granadenc Xavier Peñalver, campió de Catalunya de caminades de resistència

Redacció La Granada 06-11-2017 12:18

El granadenc Xavier Peñalver, campió de Catalunya de caminades de resistència. EIX

És el primer títol de Peñalver, del Centre Excursionista del Penedès, que va tenir els principals obstacles en el primer tram del campionat

PUBLICITAT

El granadenc Xavier Peñalver ‘Finidi’ s’ha proclamat aquest diumenge a Gavà campió de Catalunya de caminades de resistència, títol que comparteix ex aequo amb cinc caminadors més: Pedro Bonías, Xavier Capdevila, Josep Maria Llonc, Josep Maria Tomàs i Ticià Sala.
Tots ells han estat els únics capaços de completar dins el tremps reglamentari les 21 proves d’entre 46 i 87 quilòmetres de què consta el Circuit Català de Caminades de Resistència 2017, que va començar el 5 de març amb la Marxa del Setge de Cardona i que ha finalitzat aquest diumenge amb la Marxa del Garraf.

És el primer títol de Peñalver, del Centre Excursionista del Penedès, que va tenir els principals obstacles en el primer tram del campionat: a l’Almogàver de Prades va estar a deu minuts d’arribar a meta fora de temps i a la Marxa del Cap de Creus va haver d’emplear 23 de les 24 hores reglamentàries per completar el recorregut.

Per altra banda, el campionat també premia a aquells caminadors capaços de realitzar el 75% de les proves del calendari. N’hi ha hagut quinze i entre ells hi ha el també granadenc Jordi Escofet.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon