Pausa per la Fira

Finalitzen els treballs de la primera fase de la restauració de la plaça de la Vila de Vilanova

Redacció Vilanova i la Geltrú 06-11-2017 05:26

Finalitzen els treballs de la primera fase de la restauració de la plaça de la Vila de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Durant la fira de Novembre la plaça estarà lliure de tanques i es treballarà sobre el costat nord a la mateixa banda de la plaça de la Vila

PUBLICITAT

La primera fase de les obres de restauració de la plaça de la Vila estan a punt de finalitzar. La primera part de la intervenció s'ha realitzat sobre el paviment situat a la banda sud. El procés, molt laboriós, s'ha allargat una mica més del que estava previst pel fet que els treballs de restauració impliquen treballar amb peces molt petites i cal fer-ho amb cura i precisió.

La finalització d'aquesta primera fase permetrà, tal i com estava previst, que entre dimarts i dimecres es pugui desmuntar el perímetre que tanca la zona de treball per tal d'instal·lar-hi els estands de la fira de Novembre. Posteriorment, la segona fase intervindrà sobre la zona nord a la banda propera al carrer dels Caputxins. Les activitats previstes a la plaça de la Vila a causa de la celebració del Nadal suposaran una nova aturada a les obres de restauració que es reprendran un cop finalitzi la programació nadalenca. Un cop hagi finalitzat tota la intervenció sobre el trencadís es procedirà a fer el poliment de la plaça restaurada.

Les obres de restauració de la plaça de la Vila, amb un pressupost de 115.000 euros tenen per objectiu la reparació de les principals patologies que té la plaça: desgast generalitzat del trencadís, esquerdes, aparició de flonjalls i zones amb pèrdua de vorada. El projecte també contempla la intervenció sobre la base de marbre que sustenta l'estàtua de Josep Tomàs Ventosa.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon