Biblioteques

El Bibliobús Montau estrena vehicle a la ruta del Penedès-Garraf

Redacció Pacs del Penedès 06-11-2017 05:35

El Bibliobús Montau estrena vehicle a la ruta del Penedès-Garraf. Diputació de Barcelona

El canvi de vehicle suposa incorporar diverses novetats que milloraran el servei de bibliobús, com ara, oferir més espai interior, amb una part extensible

PUBLICITAT

El nou vehicle del Bibliobús Montau ja roda des d’aquest dilluns per les carreteres de l’Alt Penedès i el Garraf fent la seva ruta habitual després de la festa de benvinguda que el Gènius i la Valentina, protagonistes del portal infantil de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, li van fer el passat divendres a Pacs del Penedès.

El canvi de vehicle suposa incorporar diverses novetats que milloraran el servei de bibliobús, com ara, oferir més espai interior, amb una part extensible, i disposar d’una pantalla per informar l’usuari i programar activitats de cinema.

Els visitants que divendres es va apropar a Pacs del Penedès ja va poder gaudir del nou vehicle i el seu nou equipament així com de l’espectacle de la companyia “De Parranda”. Els més petits van disposar d’un espai amb caixes, postals i colors per poder realitzar dibuixos per decorar el nou vehicle.

La Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona compta actualment amb deu bibliobusos que donen servei a 110 municipis amb un total de 161.000 habitants.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon