Vaga general

El Most Festival se suma a l'aturada del dia 8 de novembre i reprograma els actes previstos per dimecres

Redacció Vilafranca del Penedès 06-11-2017 06:06

El Most Festival se suma a l'aturada del dia 8 de novembre i reprograma els actes previstos per dimecres. Most Festival

El Brot#1, la primera sessió de la secció de curtmetratges del festival, es trasllada al dissabte 11 de novembre, a les 11h i a Cal Bolet

PUBLICITAT

Les entitats organitzadores del Most Festival, VINSEUM i Cineclub Vilafranca, han decidit secundar la convocatòria d'aturada general del dimecres 8 de novembre "arran de la situació d’injustícia social, jurídica i política que viu el nostre país". Els presidents de les respectives entitats demanen «el retorn a la normalitat democràtica, el respecte a les nostres institucions i la posada en llibertat immediata dels tots presos polítics i activistes catalans empresonats recentment».

Així doncs, es posposen els tres actes del Most previstos pel dia 8. El Brot#1, la primera sessió de la secció de curtmetratges del festival, es trasllada al dissabte 11 de novembre, a les 11h i a Cal Bolet. Les entrades ja comprades pel dimecres 8 de novembre seran vàlides pel dia 11. En cas que algú amb l'entrada adquirida no hi pugui assistir, se li retornaran els diners al punt de venda d’entrades del VINSEUM, en horari habitual del museu.

La Botiga Xerigots de Vilafranca, organitzadora del tast Vins de pel·lícula dirigit pel sommelier Ton Colet i Víctor Cornejo trasllada l’activitat al dimarts, 14 de novembre, a les 19:30h.

Finalment, l'activitat Most a les escoles, amb algunes de les sessions previstes per dimecres al matí, es traslladarà també a altres jornades d'acord amb la disponibilitat dels centres educatius participants.

L’organització demana disculpes per les molèsties que puguin ocasionar aquests canvis i desitja a tothom que passi una fantàstica setmana de Most 2017.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon