Després dels empresonaments

Els Nens del Vendrell reprenen la Diada de Sant Zacaries programant diverses activitats reinvindicatives

Redacció El Vendrell 07-11-2017 11:11

Els Nens del Vendrell reprenen la Diada de Sant Zacaries programant diverses activitats reinvindicatives. EIX

La setmana passada van decidir cancel·lar tots els actes en protesta pels últims esdeveniments

PUBLICITAT

Davant la situació excepcional que s'esta vivint  al nostre país, els Nens del Vendrell la setmana passada van decidir cancel·lar tots els actes de St. Zacaries en protesta pels últims esdeveniments viscuts.
La colla creu que la seva gran  temporada no pot acabar així, per tant han decidit traslladar alguns dels actes previstos a aquesta setmana, donant-los així un caire reivindicatiu.

Així doncs, en motiu de la cloenda de la temporada 2017, els Nens del Vendrell han preparat un cap de setmana ple d'activitats per a totes les edats.

Divendres dia 10 de novembre a les 21:45h la colla durà a terme l'últim assaig de la temporada. Els Nens anuncien que serà un assaig de gamma extra, ja que pretenen fer proves de 5 de 9 amb folre i manilles per finalitzar la temporada amb un bon regust. 

La Diada de Sant Zacaries es celebrarà el 12 de novembre. A les 12h es realitzarà un Pilar d'honor a la casa de Jan Julivert.

A les 12:15h hi haurà una concentració al carrer 1 d'octubre. Els Nens faran una marxa fins a la Plaça Vella. A les 12:30h es procedirà a llegir un manifest per a l'alliberament dels presos polítics i en acabar, els grallers dels Nens del Vendrell tocaran Els Segadors.

A les 12:45h tindran lloc els pilars de suport. La Diada de Sant Zacaries s'iniciarà a les 13:00h a la Plaça Vella i  comptarà amb un castell de dones i el tradicional pilar de canalla, que aquest any serà un pilar amb folre i manilles. En acabar, es realitzarà una foto de família.

El dinar de Sant Zacaries es realitzarà al pavelló Àngel Guimerà. Després de dinar hi haurà un bingo i servei de barra.

Tot i així, l'encarregat de concloure definitivament  la temporada 2017 dels de la camisa vermella serà el sopar de gala dels Nens del Vendrell. Es celebrarà el dia 17 de novembre a les 21:30h al Restaurant Xaloquell. Qui ho desitgi podrà allargar la festa al Rústic Arms.
 

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon