Formació

La companyia KLM vol signar un conveni amb l'Escola d'Aeronàutica de Vilanova perquè l'alumnat faci pràctiques

Redacció Vilanova i la Geltrú 07-11-2017 12:16

La companyia KLM vol signar un conveni amb l'Escola d'Aeronàutica de Vilanova perquè l'alumnat faci pràctiques. Ajuntament de Vilanova

El director tècnic de la companyia aèria alemanya visita l'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova

PUBLICITAT

El director tècnic de KLM a l'aeroport del Prat de Llobregat, Carl Van Hugten, va visitar dijous l'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova (EFAV). El directiu de la companyia holandesa va conèixer la formació que s'imparteix a l'Escola i va veure les seves instal·lacions. Van Hugten, a més, va posar sobre la taula la possibilitat d'establir un conveni de col·laboració entre l'EFAV i la seva companyia aèria.

A través d'aquest conveni, els alumnes de l'escola vilanovina, un cop finalitzin el curs en Tècnic de Manteniment d'Aeronaus, podrien optar a realitzar les pràctiques en aquesta empresa i conèixer com es treballa en el sector.

Amb aquest possible nou acord, l'EFAV segueix ampliant el nombre d'empreses, a les quals, s'ofereix pràctiques i oportunitats d'inserció laboral pels estudiants.

L'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú, amb experiència des de l'any 1985, imparteix formació per a tècnics de manteniment d'aeronaus, amb llicència aprovada en l'àmbit europeu. El grau d'inserció laboral de l'Escola és gairebé del 100%.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon