Bàsquet

Eduard Sancho, nou president del Bàsquet Samà Vilanova

Redacció Vilanova i la Geltrú 07-11-2017 03:04

Eduard Sancho és entrenador d’un dels equips cadet femení del Samà Vilanova. Eix

PUBLICITAT

Eduard Sancho és el nou president del Club Bàsquet Samà Vilanova, després que l’assemblea de socis donés compte dijous 26 d’octubre de la dimissió de Xavi Lázaro. El president sortint va explicar que havia complert la seva voluntat d’estar quatre anys al capdavant del club i que tenia plena confiança en Sancho, que assumeix la presidència fins la convocatòria de noves eleccions, d’aquí a dos anys.

Lázaro va donar les gracies a l’equip que l’ha acompanyat aquests quatre anys i va explicar que en la seva gestió al capdavant del club vilanoví ha volgut fer dos canvis fonamentals, l’un en els procediments i l’altre en relació a l’estructura de funcionament. El president sortint també va destacar la “feina brutal” que s’ha fet en l’àmbit econòmic fins aconseguir que el club estigui “numèricament sòlid”.

El nou president, Eduard Sancho, és una persona vinculada al món del bàsquet a Vilanova i la Geltrú. Va començar a jugar amb el CB Sant Joan l’any 1981. En la seva trajectòria com jugador destaca la participació al mundialet cadet, l’any 1985, el primer lloc en el campionat de Catalunya aconseguit amb la Gran Penya l’any 1989, i l’ascens a segona nacional amb el CB Vilanova l’any 1996.

Com a entrenador va estar durant deu temporades al capdavant de diferents equips escolars, i del Club Bàsquet Vilanova en diferents categories. També va ser segon entrenador durant dues temporades del sènior del CB Vilanova a segona nacional.

Actualment és entrenador d’un dels equips cadet femení del Samà Vilanova.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon