Garantia Juvenil

L'Ajuntament de Sitges ofereix una vintena de llocs de treball en pràctiques per a joves

Redacció Sitges 07-11-2017 06:57

Les persones d'entre 19 i 29 anys interessats en l’oferta iniciarien els contractes de 6 mesos de durada als serveis municipals a partir del 30 de novembre

PUBLICITAT

L'Ajuntament de Sitges ofereix una vintena de llocs de treball en pràctiques a joves d'entre 19 i 29 anys amb titulacions de Grau Superior i llicenciats universitaris amb la intenció d’incentivar la contractació.

L'oferta està destinada a incentivar la contractació en pràctiques de joves i s'emmarca en la línia de subvencions que gestiona el Servei d’Ocupació a través del programa de contractació en pràctiques per a joves de Garantia Juvenil 2017.

Els llocs de treball que s'ofereixen són com a tècnic i tècnic auxiliar en els àmbits de la Cultura; Turisme; Dret; Arquitectura; Informàtica; Comunicació; Joventut; Serveis Socials; i Territori, entre d’altres.

Els candidats hauran de presentar el certificat d’inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil, l’alta al SOC com a demandants d’ocupació, el certificat de nivell C de català, el currículum amb justificants acreditatius dels mèrits i la titulació corresponent.

Les persones interessades poden adreçar-se al CIES Nivell 10 per tal d’obtenir més informació i presentar la documentació. Els contractes, condicionats a l’atorgament de la subvenció, tindran una durada de 6 mesos i s'iniciaran el 30 de novembre.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon