Desaparició

Policia, família i voluntaris busquen un motorista de 43 anys desaparegut des del dia 31 a l'Alt Penedès

Redacció Subirats 08-11-2017 12:10

Policia, família i voluntaris busquen un motorista de 41 anys desaparegut des del dia 31 a l'Alt Penedès. EIX

Salvador Criado conduïa una motocicleta Yamaha R6 negra i duia un casc blanc, texans, sabates esportives i xaqueta negra en el moment de la desaparició

PUBLICITAT

Els Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració de familiars, amics i voluntaris, busquen des de fa una setmana un home de 43 anys que va desaparèixer la nit del 31 d'octubre a la comarca de l'Alt Penedès. Segons han informat fonts de la família, l'última senyal que s'ha pogut rebre des del mòbil de Salvador Criado Cañadas va ser des de la carretera C-243a, entre Sant Sadurní d'Anoia i Vilafranca del Penedès.

La policia i els voluntaris han organitzat diàriament batudes per intentar localitzar el motorista, que podria haber patit un accident en aquesta zona, tot i que de moment no hi ha cap incidi. Salvador Criado conduïa una motocicleta Yamaha R6 de color negre i amb matrícula 0829-GJJ. Duia un casc blanc, texans, sabates esportives i xaqueta negra  en el moment de la desaparició. La família demana la màxima col·laboració ciutadana per poder saber què ha estat de Salvador Criado, d'1.73 centímetres d'alçada.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon