Inici immediat de les obres per construir el tram pendent del Passeig Marítim de Cunit

ACN Cunit 09-11-2017 05:59

Gran pla general del tram del litoral de Cunit on s'ha de construir el Passeig Marítim pendent. Ajuntament de Cunit

El Ministeri de Medi Ambient ha adjudicat l'actuació per 1,1 MEUR i calcula que els treballs s'allargaran cinc mesos

PUBLICITAT

Les obres per construir l'històric tram que queda pendent del Passeig Marítim de Cunit començaran de forma imminent, segons ha anunciat aquest dijous el consistori. Es tracta dels 300 metres compresos entre els carrers Francesc Macià i la carrerada de Santa Coloma, a l'altura del Càmping Mar, i el Ministeri de Medi Ambient ja ha adjudicat l'actuació per 1,1 milions d'euros (MEUR). El projecte preveu la creació d'espais destinats al passeig i al descans, jocs infantils, zones verdes i un carril bici que enllaçarà amb la resta de Passeig Marítim. També s’instal•laran lluminàries, mobiliari urbà, vegetació i es durà a terme una regeneració dunar. La previsió és que les obres tinguin una durada de cinc mesos.

La construcció d'aquest nou tram també contempla un espai reservat per a la futura construcció d'una recreació d'un dels búnquers que existia a Cunit, la qual anirà a càrrec de l'Ajuntament durant els propers anys.

El regidor d'Urbanisme, Julio Ramon, ha destacat la importància d'aquestes obres perquè augura que el municipi "guanyarà en imatge i cohesió", i ha recordat que es tracta d'una reivindicació històrica. De fet, aquest tram s'havia de construir en el marc de la reforma integral del Passeig Marítim que l'estat espanyol va anunciar el 2011, quan s'hi preveia una inversió de 6 MEUR. Aquell projecte, però, va quedar encallat per les limitacions pressupostàries del govern central.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon