FEGP

Un de cada quatre llocs de treball del Penedès està ocupat per un autònom

Redacció Vilanova i la Geltrú 11-12-2017 11:05

Construcció. Obra. Treballadors. ACN

En el cas del Garraf, la proporció encara crida més l'atenció: el 35% dels treballadors depenen del RETA

PUBLICITAT

A les tres comarques del Gran Penedès, un de cada quatre llocs de treball està ocupat per un autònom. En el cas del Garraf, la proporció encara crida més l'atenció: el 35% dels treballadors depenen del RETA.

La incidència del col·lectiu d'autònoms, així, és determinant en l'economia de la demarcació i ara cal tenir en compte que en relació amb la Llei de reformes urgents del treball autònom, a banda de les mesures que ja van entrar en vigor el passat mes de novembre, s'obre un nou exercici, el de 2018, amb tres novetats importants.

Es tracta de les millores en la tarifa plana: ampliació de la tarifa plana de 50 € a un any per als autònoms nous o per als que no ho hagin estat en els últims dos anys; ampliació de la bonificació de la tarifa plana als 24 mesos, etc; la possibilitat de donar-se d’alta i de baixa en el RETA fins a tres vegades durant el mateix any; i el canvi fins a quatre vegades de la base de cotització en un any.

La Federació Empresarial del Gran Penedès ha organitzat per aquest proper dimecres 13 de desembre, a les 19h, una xerrada informativa centrada en la nova llei d’Autònoms. La sessió és oberta a tothom, amb inscripció gratuïta. Per assistir, només cal confirmar assistència a comunicacio@fegp.cat

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon