Robatori

Enxampen un lladre de 19 anys i veí de Vilanova quan fugia saltant pels terrats a Vilafranca

Redacció Vilafranca del Penedès 14-12-2017 04:22

A presó l’autor de dos furts de mòbils i dos robatoris amb força interior de domicili a l’Alt Penedès i al Barcelonès

PUBLICITAT

Els Mossos d’Esquadra de Vilafranca del Penedès van detenir al municipi de Vilafranca del Penedès, el dia 7 de desembre, un home espanyol, de 19 anys i veí de Vilanova i la Geltrú, com a presumpte autor d’un robatori amb força interior de domicili i per dos furts a la via pública de dos telèfons mòbils.

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 20 hores, quan els agents van tenir coneixement, gràcies als veïns, que un home estava saltant pels terrats dels edificis d’un carrer del municipi de Vilafranca del Penedès. Immediatament les patrulles es van adreçar al lloc i van iniciar la recerca de l’individu fins que el van localitzar en un dels terrats. Així mateix van tenir coneixement que s’acabava de produir un robatori interior de domicili en un dels àtics del mateix carrer.

El jove, que va proporcionar diverses declaracions contradictòries, portava dues motxilles que els agents van escorcollar i van localitzar els objectes sostrets en el robatori. Davant les evidències els agents el van detenir com a presumpte autor del robatori amb força.

Es dona la circumstància que agents de la Policia Local de Vilafranca del Penedès van resoldre un robatori amb força a l’interior de domicili, comés el 3 desembre, al municipi de Santa Margarida i els Monjos, en el que el jove detingut també hauria participat, motiu pel qual l’havien detingut, només un dia abans, el 6 de desembre.

Així mateix, gràcies a les gestions d’investigació, els agents van esbrinar que el detingut també havia estat el presumpte autor de dos furts de dos telèfons mòbils: un comés a la via pública durant el mes de novembre a un menor a Vilafranca del Penedès i un altre al passeig de Sant Antoni de Barcelona durant el mes d’agost, motius pels quals també va quedar detingut.

Els investigadors van recuperar part dels objectes sostrets als domicilis de Vilafranca del Penedès i de Santa Margarida i els Monjos. També van recuperar el telèfon mòbil sostret a Barcelona.

L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon