BV-2244

La futura rotonda de la carretera de Gelida a Sant Sadurní està pendent de la retirada d'una xarxa elèctrica

Ramon Filella Sant Sadurní d'Anoia 20-12-2017 05:52

La futura rotonda de la carretera de Gelida a Sant Sadurní està pendent de la retirada d'una xarxa elèctrica. Ramon Filella

Josep Maria Ribas: 'la Diputació ja té enllestit el pressupost per a tirar endavant el global de les obres, però ara hem d'esperar el soterrament que és totalment imprescindible'

PUBLICITAT

Les obres de construcció de la nova rotonda de la carretera de Gelida a Sant Sadurní d'Anoia s'han trobat amb un problema que està provocant l'endarreriment del seu inici. En els terrenys que ha d'ocupar el futur cercle hi creua una línia elèctrica de mitjana tensió i fins que els cables no estiguin soterrats, no es podran iniciar els treballs. La Diputació, administració encarregada del projecte, l'Ajuntament de Sant Sadurní i la cava propietària dels terrenys ja han arribat a un acord per a fer possible aquest soterrament.

El calendari que estava inicialment previst per al projecte s'ha hagut de variar en funció d'aquest soterrament. L'alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, assenyala que “la Diputació ja té enllestit el pressupost per a tirar endavant el global de les obres, però ara hem d'esperar el soterrament que és totalment imprescindible”.

La rotonda de la carretera de Gelida és una antiga demanda de Sant Sadurní d'Anoia que fa molts anys que està damunt de la taula. La visibilitat de l'actual encreuament és molt dolenta, sobretot pels cotxes que accedeixen des de la variant (carretera BV-2244) i  volen girar a l'esquerra per entrar a l'interior del nucli urbà sadurninenc. L'angle de visió és gairebé nul i les situacions de perill es repeteixen de manera continuiada.

Cal tenir en compte que en aquesta zona els nivells de circulació de cotxes i de camions de gran tonatge són molt elevats. L'existència a la carretera de Gelida d'un dels polígons industrials del municipi, a l'interior del qual hi opera el centre logístic de Mercadona, provoca que el trànsit de camions sigui constant durant la major part del dia.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon