Festa de l'esport

Sant Sadurní reconeix els esportistes i clubs en la 4a Festa de l'Esport Sadurninenc

Redacció Sant Sadurní d'Anoia 22-12-2017 01:22

4a Festa de l'Esport Sadurninenc. Eix

El jove Eneko Florido, campió de Taekwondo, i el Femení d'hoquei patins, escollits per votació popular Millor Esportista i Equip de l'Any

PUBLICITAT

El pavelló Olímpic de l'Ateneu va ser aquest dimarts l'escenari, un any més, de la Festa de l'Esport Sadurninenc, que arribava a la seva quarta edició, i en què es van premiar els esportistes i clubs més destacats de l'any.

Més d'una vintena de disciplines esportives van participar d'aquesta festa que va reunir prop de 700 persones.

El jove d'11 anys Eneko Florido, campió de Catalunya i d'Espanya de Karate de la seva categoria, així com l'equip femení d'hoquei patins que ha assolit la categoria Nacional, van ser elegits per votació popular Esportista i Equip sadurninenc del 2017.

Durant l'acte es van atorgar també premis especials a esportistes com Pau Bargalló, campió del Món d'hoquei patins i millor jugador de l'OK Lliga, el també sadurninenc Álex Moreno, jugador de futbol del Rayo Vallecano, equip de la Segona Divisió, i a Jaume Esteve, que enguany ha deixat la presidència del Club Esportiu Noia després de 12 anys. El veteraníssim entusiasta dels escacs, Josep Ripoll o la commemoració del 30 aniversari de la temporada 1987-88 en què el Noia Freixenet va aconseguir els seus primers grans èxits, amb la consecució de la Recopa i de la Lliga, també van rebre una menció especial.

Diversos presidents d'entitats esportives van acompanyar la regidora d'Esports, Laura Salvador, i l'alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, en el lliurament de diplomes i trofeus.

A la part final es va celebrar un sorteig solidari a benefici de l'entitat local Qui té a Qui, amb dos vals de material esportiu, una inscripció a la Cursa de Nadal d'aquest diumenge i una entrada a la piscina municipal. L'acte va estar amenitzat per l'actuació musical de les associacions de ball i els gimnasos Cascavells, Banjara, Equip 4 i Estem x Tu.

Des de la regidoria d'Esports es vol agrair especialment el suport i col·laboració dels clubs i entitats esportives, així com la resta d'associacions i voluntaris que van contribuir a fer, una vegada més, una lluïda Festa de l'Esport Sadurninenc.

Àlbum d'imatges

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon