Animals de companyia

Santa Margarida i Els Monjos habilitarà tres espais públics per tal que els gossos puguin jugar i córrer

Ramon Filella Santa Margarida i els Monjos 26-12-2017 08:22

Santa Margarida i Els Monjos habilitarà tres espais públics per tal que els gossos puguin jugar i córrer. Ramon Filella

Quan els nous espais canins estiguin enllestits, entrenadors especalitzats duran a terme diferents sessions de bon ús de les instal.lacions

PUBLICITAT

L'any que ve Santa Margarida i Els Monjos habilitarà tres nous espais canins en el quals els gossos podran jugar i córrer lliurement sense necessitat d'anar lligats. Els espais estaran senyalitzats i delimitats per tanques i estaran concebuts no només com a grans àrees de “pipican”, sino com a llocs en que els animals i els seus propietaris podran interactuar.

L'Ajuntament de Santa Margarida i Els Monjos ha anunciat que durant el primer trimestre del 2018 s'adequaran els dos primers espais que estaran ubicats a la intersecció dels carrers Lleida i Sant Joan darrera de la Plaça del Molí i al carrer Maria Aurèlia Capmany entre l'institut i l'escola Arrels. El tercer espai, que encara no té la seva ubicació final decidida, es farà realitat a les acaballes del 2018.

Quan els nous espais canins estiguin enllestits, entrenadors especalitzats duran a terme diferents sessions de bon ús de les instal.lacions i també de millora de la interacció entre els animals i els propietaris per a que la salut mental i física dels gossos sigui la més adient. Les sessions es faran a l'interio dels nous espais i serà una manera de donar-los a conèixer entre els veïns.

El cens d'animals domèstics a Santa Margarida i Els Monjos és elevat i, sovint, molt propietaris utlitzen els diferents camins que existeixen a l'interior del terme municipal per a deixar els gossos lliures. Aquesta circumstància genera, a vegades, situacions d'incomoditat i risc tant per a les persones com per altres animals que puguin estar per la zona.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon