Natació

Sitges es prepara per a la Travessia Aquatló d’Hivern al Port d’Aiguadolç

Redacció Sitges 02-01-2018 08:24

PUBLICITAT

El Club Natació Sitges organitza el proper 7 de gener la tradicional Travessia-Aquatló d’Hivern al Port d’Aiguadolç amb l’objectiu de fomentar l’esport. Les proves, de caràcter popular, s’iniciaran entre les 11.15 del matí i les 12 del migdia segons la categoria.

La Travessia –Aquatló d’Hivern al Port d’Aiguadolç obrirà el proper 7 de gener el calendari esportiu local de competicions. El Club Natació Sitges (CNS) organitza les dues proves, de caràcter popular, per fomentar l’esport entre la ciutadania.

La Travessia de Natació inclou tres distàncies: gran, mitjana i petita. En l’apartat infantil, la travessia petita serà la primera en donar el tret de sortida a les 11.15 h del matí i constarà de 25 metres. Un quart d’hora més tard s’iniciarà la travessia mitjana de 70 metres. La Travessia Gran de 230 metres i l’Aquatló individual en categoria femenina es disputaran a les 11.45 hores, mentre que la travessia de 230 metres i l’Aquatló individual en categoria masculina començaran a les 12 del migdia. 

El dia de la prova els participants en la Travessia i l’Aquatló podran fer el control i el marcatge de 9.30 h a 10 hores. L’Aquatló consistirà en combinar natació més atletisme, és a dir, nedar 230 metres i fer 1.000 metres de cursa a peu. El circuit de natació serà el mateix que el de la travessia. La temperatura de l’aigua estarà aproximadament al voltant dels 10 graus.

La inscripció a la travessia mitjana i petita costa 5 euros per als no socis del CNS i sense cost per als socis del club. Per a la travessia gran, l’Aquatló individual i la travessia gran més l’Aquatló té un preu d’11 euros per als no socis i de 9 euros per als socis. El Club Natació Sitges impulsa la Travessia –Aquatló d’Hivern amb el suport de l’Ajuntament de Sitges i el Port de Sitges.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon