Reis 2018

El carter reial recull les cartes de nens i nenes a Vilanova

Redacció Vilanova i la Geltrú 02-01-2018 09:42

L'Eliseu instal·la la seva vela a la plaça de la Vila des d'aquest dimarts fins dijous

PUBLICITAT

El carter reial de Vilanova i la Geltrú, l'Eliseu, és a punt un any més per rebre les cartes que els nens i nenes de la ciutat vulguin fer arribar a Ses Majestats els Reis d'Orient.

Tothom qui vulgui fer arribar els seus desitjos a Melcior, Gaspar i Baltasar abans que ens visitin divendres a la nit, pot dirigir-se a la vela reial que s'ha instal·lat a la plaça de la Vila per acollir el carter reial i els seus patges.

La vela s'ha obert avui dimarts a les 5 de la tarda, i tancarà a les 9 de la nit. Demà dimecres dia 3 i dijous dia 4, s'hi podrà anar d'11 a 14 h i de 17 a 21 h.

A més, tots aquells nens i nenes que vulguin conèixer la història de l'Eliseu, podran fer-ho a l'hora del conte especial que s'ha programat a la biblioteca Joan Oliva, a la mateixa plaça de la Vila.

Serà dijous, dia 4, a les 11.30 h i a les 12.15 h. Una activitat que anirà a càrrec de l'actriu Carme Jariod, adreçada a infants a partir dels 3 anys, que descobriran com va arribar l'Eliseu a la nostra ciutat.

Per tornar a veure l'Eliseu, els infants hauran d'esperar a divendres a partir de dos quarts de set de la tarda, quan sortirà la tradicional Cavalcada de Reis.

Mentrestant, les activitats de Nadal i Reis a la ciutat continuen, amb els tallers per fer la carta als Reis, per fer fanalets per rebre'ls divendres, o per fer-los galetes.
Podeu consultar els detalls de totes les activitats aquí

I no oblideu visitar el pessebre de la plaça de la Vila, i l'exposició de diorames i pessebres de l'Associació Pessebrista de Vilanova i la Geltrú, fins al 17 de gener al carrer Manuel de Cabanyes número 17.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon