Reis 2018

Els Reis Mags d’Orient arribaran a Vilafranca el proper divendres a partir de les 18 hores

Redacció Vilafranca del Penedès 02-01-2018 09:46

Els Reis Mags d’Orient arribaran a Vilafranca el proper divendres a partir de les 18 hores. Ajuntament de Vilanova

La comitiva reial es concentrarà a l’Auditori Municipal per tal de descansar del les jornades de viatge

PUBLICITAT

Els Reis Mags d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, juntament amb el seguici reial, ja han iniciat el llarg viatge des de l’Orient més llunyà fins a Vilafranca, on faran arribada aquest divendres 5 de gener. La comitiva reial es concentrarà a l’Auditori Municipal per tal de descansar del les jornades de viatge, i amb les carrosses que l’Ajuntament de Vilafranca posarà a la seva disposició, sortiran a les 18 hores per fer un recorregut pels carrers de Vilafranca i saludar totes les famílies vilafranquines.

Aproximadament a les 19.30 hores, els Reis Mags d’Orient i el Patge Reial Raimon faran entrada a la plaça de la Vila, on seran rebuts a l’Ajuntament per l’Alcalde Pere Regull i el regidor de Cultura, Raimon Gusi, i oferiran el seu missatge al públic. Després que l’alcalde els hagi lliurat les claus de la ciutat, Melcior, Gaspar i Baltasar es prepararan per una llarga nit de visita a les llars de Vilafranca per repartir tots els regals.

Recorregut de la Cavalcada

 

Av. Catalunya, carrer d’Eugeni d’Ors, carrer de Pere III, passatge del Noi Moliner, Av. Tarragona, Rambla de Nostra Senyora, carrer de Sant Joan, Plaça de la Vila, carrer de la Cort, carrer de General Prim, carrer d’Hermenegild Clascar i plaça de l’Era Enrajolada.

Com en els darrers anys, els caramels de la Cavalcada de Reis de Vilafranca són sense gluten i es repartiran des d’un vehicle al final del seguici.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon