Drogues

Desmantellen una plantació amb quasi mil plantes de marihuana a Cubelles (VÍDEO)

Redacció Cubelles 04-01-2018 12:43

Els Mossos d’Esquadra conjuntament amb la Policia Local de Cubelles desmantellen una plantació amb quasi mil plantes de marihuana. Mossos d'Esquadra

Els dos arrestats, que han ingressat a presó, eren els responsables de la plantació, i a banda, un d’ells tenia una ordre de detenció internacional per un delicte de tràfic de persones

La droga intervinguda tindria un valor de venda en el mercat il·legal de 400.000 euros

PUBLICITAT

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria del Garraf, en col·laboració amb la Policia Local de Cubelles, van dur a terme, el dissabte 30 de desembre, un dispositiu conjunt que va permetre detenir dos homes de nacionalitat albanesa, de 29 i 40 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública en la vessant de tràfic de drogues i d’un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Els fets es van produir en el polígon de Les Salines del municipi de Cubelles quan els agents de la Policia Local d’aquella població van veure que hi havia activitat a l’interior d’una nau industrial que feia poc que havia estat desnonada i no tenia autoritzada cap activitat econòmica.

Davant d’aquests indicis, els agents de la Policia Local van avisar els  Mossos d’Esquadra i conjuntament van identificar l’home que es trobava a l’exterior de la nau. Seguidament, van entrar a la instal·lació industrial on van localitzar un altre responsable de la plantació de marihuana i van intervenir gairebé 1.000 plantes i elements destinats al cultiu.

La plantació, per tal d’aconseguir un nivell de producció òptima, disposava de ventiladors de terra i d’aire condicionat, un sistema d’extracció d’aire per renovar-ne la qualitat, un sistema d’il·luminació amb 70 làmpades de 600 watts cadascuna i diversos humidificadors industrials per mantenir una humitat atmosfèrica òptima per al desenvolupament de les plantes.

Els investigadors davant dels indicis trobats van detenir els dos homes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i d’un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Es dóna la circumstància que un dels arrestats tenia pendent una ordre de detenció, ja que estava reclamat internacionalment pel delicte de tràfic de persones.

Els dos detinguts van passar a disposició judicial i el jutge va decretar l’ingrés a presó dels dos arrestats.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon