Policia local

Quatre detinguts a Sant Pere de Ribes pel robatori d’un locutori de Cubelles

Redacció Sant Pere de Ribes 04-01-2018 12:53

Quatre detinguts a Sant Pere de Ribes pel robatori d’un locutori de Cubelles. Ajt Sant Pere de Ribes

En el moment de la detenció portaven 10 terminals de telefonia mòbil, 745 euros en bitllets, més de 50 euros en monedes

PUBLICITAT

La matinada de dimecres 3 de gener, la Policia Local de Sant Pere de Ribes va detenir a quatre persones, presumptament autors d’un robatori comès al municipi de Cubelles instants abans.

Els fets van ocórrer sobre les 4:50 de la matinada, quan una patrulla de la Policia Local de Ribes va aturar un vehicle que circulava a gran velocitat i no s’havia parat a un senyal d’STOP del carrer d’Agricultura, de Les Roquetes. Amb la col·laboració d’una patrulla de reforç que s’havia demanat, es va procedir a la identificació i escorcoll dels quatre ocupants del vehicle, localitzant 10 terminals de telefonia mòbil, 745 euros en bitllets, més de 50 euros en moneda fraccionària i altres elements que deixaven veure clarament que eren objectes d’algun robatori.

Els agents van utilitzar un dels mòbils que es trobava en marxa per trucar a un dels contactes d’aquest i així es van assabentar que el propietari havia deixat el seu telèfon el dia abans a un locutori de Cubelles per la seva reparació. Amb una nova trucada des d’un dels altres telèfons, es va contactar amb el propietari del locutori cubellenc,  qui va poder comprovar que el seu establiment havia estat objecte d’un robatori amb força.

Va ser aleshores quan, juntament amb dues patrulles de Mossos d’Esquadra que van ser requerides, es va procedir a la detenció dels quatre joves d’edats entre 24 i 27 anys, tres dels quals tenen domicili habitual a Sant Pere de Ribes.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon